Joy van der Stel: Empower mij

“Nieuwe regels zorgen altijd voor reuring. Voor mij gaat het om veel meer dan bezuinigingen. We hebben jaren lang twee werelden naast elkaar gehad, een Kleine gehandicapte wereld en de Grote gewone wereld. Nu krijgen we de kans om deze werelden binnen alle domeinen samen te voegen. Hierin zie ik dat we een gat hebben tussen het nieuwe beleid, de mentaliteit die we over mensen met een anderswerkend lijf  hebben en de verantwoordelijkheid die je hier zelf in kunt nemen wanneer je een anderswerkend lijf hebt. Deze brug wil ik met elkaar slaan. Mijn 2e boek(en) zijn een feit. Ik heb echter niet één maar drie boeken geschreven.”

De boeken van Joy kun je hier bestellen.

Naast auteur is Joy gastspreker, verzorgt ze workshops en coacht ze.

joyvanderstel-cover-zelfdoen joyvanderstel-cover-loslaten joyvanderstel-cover-handenopderug

 

Deel deze blog op social media